... v souladu s přírodou

Ochlazovací místnost - Klimatizační jednotka

01.12.2014 00:00

Pro výrobu čokolády, zejména ty ledové je velmi důležitá okolní teplota při zpracování, vlastním balení, ale zejména pak při vlastním formování jednotlivých "kousků" , neboť ty se v tekutém a teplém stavu čokolády vylévají do speciálních forem, které projedou automatem, kde se čokoláda zarovná, rychle ochladí a musí se dát vyklopit. K tomu, aby tento proces zdárně proběhl a čokoláda se ve studeném  a nedeformovaném stavu dostala o pár metrů dál k vážícímu a balícímu automatu, musí být propstory haly řádně vychlazeny.

Montáž vnitřní kanálové jednotky, propojovací izolované potrubí, odvod kondenzátu

Osazení venkovní části klimatizační jednotky

Pohled na osazení klimatizační jednotky a výparníku pro hlavní chlazení čokolády

Pohled na funkční automat balení a vážení ledové čokolády ve správně ochlazené místnosti


Kontakt

Ing. Jaroslav Krupička

info@krupss.cz

Krupss
Kněžská 251 Nová Ves I. - Kolín 280 02

+420 777 851 122

Vyhledávání

Aktuality

22.02.2011 21:52

Co nového v programu Zelená úsporám?

www.zelenausporam.cz/sekce/193/aktuality/
10.05.2010 09:30

Odborný dodavatel ZÚ

Poskytované služby

 

Kompletní realizace

od návrhu řešení, přes zajištění projektové dokumentace až po vlastní realizaci

Servisní činnost

zazimování, odzimování, pravidelný servis, čištění a údržba (včetně potápěčských prací)

Prodej příslušenství

náhradní díly, doplňky, vybavení, chemie

Zajištění dotace Zelená úsporám

kompletní příprava potřebných dokumentů a podání žádosti o dotaci

On-line monitoring

dálková kontrola a řízení topné soustavy přes internet

© 2000 - 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode